HEJSAN

Ja jag vet.. bloggar typ aldrig..
 
Har verkligen inte haft någon lust alls och har haft mycket annat för mig. I fredags hade vi en liten fest och grilla åh så. Var trevligt! :) men drack typ inget för de brände lite i halsen, också fick jag lite ont i magen efter middagen. Åt som aldrig förr tror jag haha x) + att jag hade mått illa och spytt på morgon.. så var inte direkt så sugen just då. Sen på lördagen var vi bjuden på påskmat hos Dennis mormor & morfar, gött!
 
Sen har man väl hållt på & greja lite i huset i princip hela veckan och umgåtts med massa människor. Vi har även varit duktiga och gått på långpromenad med Zeke en gång per dag och ibland 2! Så har inte riktigt hunnit med att blogga. Har heller inte varit ute och fota något med kameran.. tänkte göra de första dagen, men då dog kameran innan jag ens hann knäppa några kort.. så himla typiskt! Då blev man något små sur.
 
På onsdag åker jag hem till mamma & pappa över en dag. Har två tider på vårdcentralen på torsdagen så. Sedan kommer Dennis & hans kompis och hämtar upp mig + några av kaninerna & burarna. Förhoppningsvis går det att ta med alla kaninerna. Men har ingenaning om hur det ska gå till ännu x) vi får se helt enkelt!
Vardag | | En kommentar |
Upp