Bättre sent än aldrig

Mycket har hänt sedan jag bloggade sist. Jag har blivit singel, flyttat hemåt, flyttat in i lägenheten som de va tänkt (fast själv nudå), börjat färga håret mot blond igen (dock orange & gult just nu) och de kommer även en kull kaninungar denna vecka, spännande!
 
Var även iväg till stan igår med Liza, där jag pierca naveln! Äntligen haha ;) skjutit på de så himlans länge.. passa även på att ta ett till hål i öra. Så nu har jag 6 st sammanlagt i öronen. Shoppa även lite underkläder och sedan gick vi åh käka på dragons :) Så de var en bra dag igår!
 
Just nu har jag fullt upp att försöka få någon ordning här i lägenheten. Dock ska sovrummet renoveras snart, så ganska tomt här inne nu. Onödigt att plocka in massa grejor när det ska göras om. Duschen renoveras väl in till hösten så som det ser ut just nu. Så kommer bli nice när allt är klart & på plats :) Det jag hunnit med är att plocka in porslin och gjort lite hemtrevligare i köket. Men väldigt stökigt där nu hehe, inte tagit bort alla lådor och grejs ännu. Men det kommer väl!
 
Idag ska jag iväg och handla mat, sen så ska jag försöka plocka iordning lite när jag kommer hem.
Ikväll kommer Liza, så får se vad vi hittar på :)
 
 
 
 
Bjuder på en gammal bild på mig och Liza
 
 
 
Vardag | | Kommentera |
Upp