tattoos / Piercings

Det är sjukt vad jag är sugen på att göra en ny tatuering. Hade gärna gjort flera till om man hade kunnat. Så sugen på en sleeve just nu. Grymt snyggt är det! Dock så vet jag inte alls vad jag skulle ha på min... förstår inte vart folk får all inspiration ifrån? Man vill ju ha något personligt och nått som ingen annan har.
 
Men just nu står navelpiercing först på listan. Dock så måste jag vänta tills medaljongsjukan har gått över. Kanske inte är nå vidare att pierca sig när man har de. Så jag väntar nog några veckor till och hoppas på att det går över snart. För vill helst hinna göra det i april, så det har läkt lite till sommaren.
 
Som det ser ut just nu så kommer jag flytta in i lägenheten innan renoveringen sker. Då det kommer ta längre tid än planerat. Då brorsan inte flyttat ut ännu. Så får nog bara bo i sovrummet till att börja med. Eftersom toan & duschen ska fixas. Sen när det är klart blir det att bo i köket när jag ska renovera sovrummet. Så vi får se hur lång tid det tar ;) Men kommer förhoppningsvis härifrån i slutet av april! Hoppas jag på iallafall. Trivs verkligen inte alls här längre. Så bryr mig inte ett dugg om att bo i renoveringskaos ett tag.
 
En liten Ariel som kommer få stanna här hos mig :)
 
Vardag | | 2 kommentarer |
Upp